Glemte nøgler i cykelskuret fredag d. 31 august.

Michael G. glemte desværre sine nøgler i låsen til cykelskuret i fredags. Forhåbenlig er der en venlig sjæl der har taget nøglerne. Hvis du har dem, så er det Michaels fra nr. 3 – 5 sal.

Affaldsposer til madaffald

Ny forsyning af affaldsposer til madaffald.

Når de 2 ruller poser til madaffald vi fik leveret sammen med beholderne til madaffald er opbrugt, kan man hente nye poser i fællesrummet, hvor de står i en kasse i vindueskarmen.

med venlig hilsen

Peter Nissen

Parkering i cykelskuret

Kære beboere, hermed en venlig opfordring til at respektere området i cykelskuret forbeholdt barne- og cykelvogne. Vi oplever desværre ofte at der parkeres cykler på de pladser der er forbeholdt barne- og cykelvogne.

Skulle det mod forventning ske, at man oplever der har sneget sig en cykel ind på barnevognspladserne, så flyt venligst cyklen/cyklerne med omtanke!

Referat GF april 2018

Kære beboere,

Underskrevet referat af GF d. 25 april 2018 er nu tilgængelig under øvrige dokumenter.

Opslags forum er online

Så er jeres nye opslags forum online. Det kan findes oppe i navigations menuen i toppen af siden. Det er offentligt for alle at læse / lægge opslag op.

God fonøjelse.

Bredbånd fra Yousee

Kære alle, foreningen har indgået en ny aftale med Yousee hvor det nu er muligt at få bredbånd fra Yousee uden at man behøver tilkøbe TV pakken.

Se venligst vedhæftede
Bredbånd Yousee

Cykelskur – dør

Kære beboere, der er konstateret flere tilfælde hvor døren til cykelskuret enten har stået helt åben eller ikke er lukket helt i. Det har desværre resulteret i et cykeltyveri hvor tyven har haft ubesværet adgang til cykelskuret.

I bedes derfor være opmærksomme på at døren til cykelskuret er lukket helt i, når i forlader skuret.

Tak.