Bredbånd fra Yousee

Kære alle, foreningen har indgået en ny aftale med Yousee hvor det nu er muligt at få bredbånd fra Yousee uden at man behøver tilkøbe TV pakken.

Se venligst vedhæftede
Bredbånd Yousee

Generalforsamling d. 25 april kl. 19:00

Kære alle, husk foreningens generalforsamling d. 25 april. I weekend er der blevet omdelt regnskabet for 2017 og budgettet for 2018 til jeres postkasser.
Vi glæder os til at se så mange som muligt d. 25 april.

Mvh.

Bestyrelsen.

Navneskilte på dørtlf.

Kære alle,

Vi har kunne konstatere at ikke alle navneskilte på vores nye dørtelefoner er korrekte. Bestyrelsen vil derfor bestille nye navneskilte til dem der ønsker det.
Bestillingen vil blive foretaget mandag d. 22 januar, derfor skal evt. rettelser sendes til Niklas senest søndag d. 21 januar. Hvis I ingen ændringer har, skal I ikke gøre videre.

Formatet skal således være som nedenstående.
eks.

N.Nordkap
A. Iarussi

Send jeres ønske til mail: nnordkap@ymail.com.

Foreningen afholder i denne omgang omkostningen til nye navneskilte.

Nye dørtelefoner.

Kære alle,

fra d. 5-7 december vil vores elektriker skifte samtlige dørtelefoner samt de tre telefonanlæg i opgangene. Som skrevet i referatet af d. 22-11 kræver det adgang til samtlige lejligheder.
Såfremt I derfor ikke allerede har afleveret jeres nøgle påført navn og adresse i Mias postkasse, så bedes I venligst gøre det straks. Vi kan ikke påbegynde udskiftningen med mindre der er adgang til samtlige lejligheder.

Tak for hjælpen.

bestyrelsen.