Navneskilte på dørtlf.

Kære alle,

Vi har kunne konstatere at ikke alle navneskilte på vores nye dørtelefoner er korrekte. Bestyrelsen vil derfor bestille nye navneskilte til dem der ønsker det.
Bestillingen vil blive foretaget mandag d. 22 januar, derfor skal evt. rettelser sendes til Niklas senest søndag d. 21 januar. Hvis I ingen ændringer har, skal I ikke gøre videre.

Formatet skal således være som nedenstående.
eks.

N.Nordkap
A. Iarussi

Send jeres ønske til mail: nnordkap@ymail.com.

Foreningen afholder i denne omgang omkostningen til nye navneskilte.

Nye dørtelefoner.

Kære alle,

fra d. 5-7 december vil vores elektriker skifte samtlige dørtelefoner samt de tre telefonanlæg i opgangene. Som skrevet i referatet af d. 22-11 kræver det adgang til samtlige lejligheder.
Såfremt I derfor ikke allerede har afleveret jeres nøgle påført navn og adresse i Mias postkasse, så bedes I venligst gøre det straks. Vi kan ikke påbegynde udskiftningen med mindre der er adgang til samtlige lejligheder.

Tak for hjælpen.

bestyrelsen.

Nye hoveddørsnøgle – lille udfordring

Kære alle,

det var planen at samlige låse på hoveddøre, bagtrapper, cykelskur mv. skulle være skiftet i går. Hr. Frost er desværre løbet ind i lidt problemer med låsene, så det er p.t. kun hoveddørene der er skiftet lås i. Det betyder derfor I stadigvæk skal anvende den gamle hoveddørsnøgle til bagtrapper og cykelskur, og den nye til hoveddøren.

De sidste låse bliver skiftet på mandag, således vi kun skal bruge én nøgle fremadrettet.

Beklager besværet og god weekend.

Cykelskur – dør

Kære beboere, der er konstateret flere tilfælde hvor døren til cykelskuret enten har stået helt åben eller ikke er lukket helt i. Det har desværre resulteret i et cykeltyveri hvor tyven har haft ubesværet adgang til cykelskuret.

I bedes derfor være opmærksomme på at døren til cykelskuret er lukket helt i, når i forlader skuret.

Tak.